manuell-hantering

Manuell hantering

I våra manuella diskar får du alltid personlig service

Malmborgs är så mycket mer än vanliga matbutiker. Vi är stolta hantverkare med mat som specialitet. I våra färskvarudiskar får du en unik service av våra kunniga medarbetare. Vi kan mat och känner väl till alla råvaror. Vi vet var de kommer ifrån och hur de bäst bör tillagas. Fråga oss! Vi hjälper gärna till. Välkommen förbi att prova, smaka och uppleva!

fisk

Fisk

Tidigt varje morgon, fem dagar i veckan kommer fiskbilen till vår dörr. I fiskdisken hittar du färsk fisk och skaldjur. Vi har även varor med MSC miljöcertifiering.

deli

Deli

Låt ögat fröjdas och gommen vattnas. I våra välsorterade charkdiskar trängs det bästa av chark, ostar och delikatesser från utvalda leverantörer.

chark

Kött

Butiksmalen köttfärs och handskurna grytbitar. Att erbjuda lokala varor är ett sätt för oss att kvalitetssäkra både råvaror och produktion.

egetkok

Eget kök

Färdiga rätter och catering. Våra duktiga köksmästare kan fresta med färdiga varmrätter, smörgåstårtor och mycket mer.

bake-off

Bröd

I brödavdelningen samsas limpor och bullar från lokala bagerier som Olof Viktors, Södervidingebagaren och Röstånga Mölla. Varje morgon börjar vi med att fylla vår bake-off ugn.

frukt

Frukt & grönt

Alltid fräscht och med ett enormt utbud. Vi är stolta över att kunna erbjuda säsongens råvaror. Stort utbud av ekologiskt och KRAV-märkt.