Vi bullar upp med de godaste bröden

Bröd är vardagsmat men kan också vara lyx. I våra brödavdelningar hittar du allt från rustika frukostlimpor och frasiga vetebullar till det finaste surdegsbrödet.

 

 

Våra brödansvariga ser till att vi har ett brett sortiment från lokala bagerier. Men det som gör smörgåsen är inte bara brödet, utan även pålägget, och här kan vår deliavdelning hjälpa till. För dig som är gluten-intolerant har vi självklart ett stort sortiment att välja bland. Vi tror att alla ska kunna njuta av ett riktigt gott bröd!

Hjärtligt gott – varje dag

Får vi fresta med surdegsbröd, morotsbröd, fullkornsbröd, bullar och wienerbröd? Varje morgon och löpande under hela dagen fyller vi vår bake-off ugn så att du alltid kan hitta nygräddat bröd och härligt varma bullar i butiken.

Kom förbi och hämta ditt frukostbröd på väg till jobbet. Vi älskar en bra start på dagen!

Knäckebröd
Grovt rågmjöl, vatten och en nypa salt. Ingredienserna för att baka knäckebröd är enkla. Från början var brödkakorna runda med hål i mitten eftersom de förvarades upphängda på trästänger under taket. Knäckebrödet hade lång hållbarhet, något som var viktigt i självhushållets Sverige. Idag har det krispiga brödet upplevt en sann renässans.