Deliavdelningen på Malmborgs

I delidisken ger vi dig det lilla extra

Varför längta till kontinentens små delikatess-butiker när allt finns runt hörnet? I våra manuella delidiskar finns en stor yrkeskunskap om god mat och fina råvaror.Här trängs det bästa av chark, ost och annat gott som förgyller ditt bord.

Vi tar in varor från närbelägna skånska leverantörer och från världens alla hörn. Det viktiga är kvalitén. Att köpa från vår delidisk är en upplevelse utöver det vanliga.
Här får du gärna prova, dofta och smaka samtidigt som vår kunniga personal guidar dig runt bland de kulinariska läckerheterna.

Här får du lite mer, varje gång!

Låt oss välja den bästa biten åt dig!

Ta vägen förbi vår manuella ostdisk och låt sinnena fröjdas. Känslan när man känner lätt på en bra bit ost är omisskännlig och vi bjuder mer än gärna på ett smakprov.

Att välja rätt till kvällens ostbricka är en konst som gärna får ta en stund. Låt dig guidas av våra kunniga medarbetare. Välkommen till Malmborgs manuella diskar.

En pärla på ostbrickan

Chèvre är det franska ordet för get. Chèvre är också det gängse namnet för getost som finns i allt från krämiga ostar till torra och smuliga varianter.

Monte Enebro

Utmärkande för alla getostar är den syrliga smaken. Vi i ostdisken vill gärna tipsa om Monte Enebro från Spanien!

Sugen på salami

Salchichón är en sorts spansk pepparsalami. I sitt sydländska ursprungsland avnjutes den gärna stående vid en bardisk där den intages tillsammans med en bit bröd och lite olivolja. Även länder som Italien och Ungern kan stoltsera med egna salamivarianter.