När surdeg blev en trend var det ingen som höjde på ögonbrynen på Södervidinge stenugnsbageri. Där har det bakats skånskt surdegsbröd så länge man kan minnas!
Till ICA Malmborgs levereras rykande färskt bröd 7 dagar i veckan – bakat av lokala bagare enligt traditionella metoder som skållning, kalljäsning och långa jästider. Det blir både gott och klimatsmart!
Att kunna köpa nybakat i butiken är en vardagslyx vi vant oss vid här i Skåne. Det har vi leverantörer som hantverksbageriet Södervidinge att tacka för. Idag driver man kampen för dagsfärskt och naturligt bröd via ICA Malmborgs hyllor. Tillsammans ger vi kunderna vad som efterfrågas – genuina smakupplevelser från lokala leverantörer.
Att kunna köpa nybakat i butiken är en vardagslyx vi vant oss vid här i Skåne. Det har vi leverantörer som hantverksbageriet Södervidinge att tacka för. Idag driver man kampen för dagsfärskt och naturligt bröd via ICA Malmborgs hyllor. Tillsammans ger vi kunderna vad som efterfrågas – genuina smakupplevelser från lokala leverantörer.
Södervidinges bröd innehåller bara naturliga råvaror och mjöl från skånska gårdar. Allt gräddas i rejäla stenugnar för den goda smaken och frasiga skorpans skull. Urgamla baktraditioner som skollning och kalljäsning används på ett modernt sätt för att bevara smak och saftighet naturligt utan behov av tillsatser. Och varje bröd som lämnar Södervidinge stenugnsbageri har hanterats av bagarhänder!
Södervidinges bröd innehåller bara naturliga råvaror och mjöl från skånska gårdar. Allt gräddas i rejäla stenugnar för den goda smaken och frasiga skorpans skull. Urgamla baktraditioner som skollning och kalljäsning används på ett modernt sätt för att bevara smak och saftighet naturligt utan behov av tillsatser. Och varje bröd som lämnar Södervidinge stenugnsbageri har hanterats av bagarhänder!
Södervidinges säljare levererar nybakat till ICA Malmborgs 360 dagar om året. När det är nära mellan bageri och butik går det snabbt att fylla på vid behov. Kunskap och fingertoppskänsla i brödavdelningen stöttat med smarta beställningssystem garanterar välfyllda hyllor och minskat svinn. En hjärtefråga för ICA Malmborgs.
Södervidinges säljare levererar nybakat till ICA Malmborgs 360 dagar om året. När det är nära mellan bageri och butik går det snabbt att fylla på vid behov. Kunskap och fingertoppskänsla i brödavdelningen stöttat med smarta beställningssystem garanterar välfyllda hyllor och minskat svinn. En hjärtefråga för ICA Malmborgs.
På ICA Malmborgs finns ett stort urval av Södervidinges nybakade bröd. Favoriter sedan länge är osötat medelhavsbröd, stenugnslimpa och äkta levain på råg eller vete. Nu lanserar ICA Malmborgs ett hett tillskott inför grillsäsongen – hamburgerbröd från Södervidinge. Bakade på hemmaplan av lokala bagare och alltid dagsfärska i hyllan!
Surdegsbröd, mustiga limpor, rustika levainbröd och senast i raden – skånska hamburgerbröd! Läs mer om Södervidinge stenugnabageri här.