Malmborgsbladet blir digitalt

Nu slutar vi med vårt tryckta Malmborgsblad. Först ut är våra butiker i Lund – Clemenstorget och Tuna – och sedan kommer övriga Malmborgsbutiker stegvis att följa efter. Vi gör det för att det ska bli enklare och snabbare för dig att hitta våra erbjudanden. Men också för miljöns skull.

För att även i fortsättningen få alla våra fina erbjudanden, prenumererar du på vårt veckobrevmalmborgs.se/veckobrev och får på så sätt erbjudandena direkt i din mobil, dator eller läsplatta.

Du hittar också Malmborgsbladet på våra butiks- och facebooksidor, i ICA-appen och på sydsvenskan.se

Enklare än så kan det inte bli!

Här hittar du Malmborgsbladet

För oss är miljö viktigt

– Vi är övertygade om att du håller med!

På Malmborgs jobbar vi aktivt för att minska vår miljöpåverkan och arbeta för ett långsiktigt, hållbart samhälle.

El som används i våra butiker, till exempel i kyl- och frysdiskar och för belysning, kommer från vindkraft. Vi satsar också på lokalt producerade varor. Det gynnar våra duktiga matproducenter i Skåne och minimerar transporterna. I våra fiskdiskar hittar du endast fisk och skaldjur från hållbara bestånd.

Nu slutar vi stegvis med utskicket av det tryckta Malmborgsbladet. Istället kommer du från och med den 4 mars att hitta det i våra digitala kanaler. Först ut är Lund och efter hand kommer även butikerna i Malmö att följa efter.

Vi tycker inte att det känns bra att fälla skog för att göra tryckt reklam. Dessutom är det många som inte vill ha reklam hem i brevlådan, men ändå enkelt vill kunna ta del av våra erbjudanden.

Genom att bli mer digitala hjälper vi till att minska belastningen på miljön. Och du kan läsa Malmborgsbladet även i fortsättningen – direkt i mobilen, vid datorn eller på läsplattan. På så vi hjälps vi åt att göra skillnad!