Malmborgs egna märkningar

På Malmborgs har vi även några egna märkningar för att underlätta för dig att välja exempelvis varor som är lokalt producerade eller veganska.

Läs gärna mer om de märkningar du hittar i våra butiker:

RÖDLISTAD FISK
Vi har bestämt oss för att aldrig sälja något rödlistat i våra fiskdiskar.

MILJÖKASSE
Nedskräpning, både på land och i havet, är ett stort problem. Därför har vi tagit fram en miljökasse som till 80 procent är tillverkad av återvunnen plast.

RESURSKOCKEN
Sedan projektet startades 2008 har Resurskocken minskat matsvinnet med upp till 80%. Vi har sålt härliga, nylagade och prisvärda luncher till hundratals kunder varje dag, och ökat vår egen kompetensnivå gällande mat och råvaror.

NYFIKEN VEGAN
Allt fler väljer att äta veganskt. Symbolen visar att produkten är vegetarisk och helt fri från sådant som kommer från djurriket.

LIVS MED EL
Livs med el är vår symbol för att all energi som förbrukas i våra butiker helt och hållet kommer från vindkraft som är en oändlig energikälla.

VÅR FÄRSKVARUGARANTI
Vår garanti för att det du handlar hos oss håller hög kvalitet samtidigt som du kan få dubbla pengarna tillbaka om det är något du inte är nöjd med.

VÅR PRISGARANTI
Ordning och reda är viktigt i en butik. Därför ger vi dig en prisgaranti om du upptäcker att du får betala ett högre pris än vad det stod i butikshyllan.

Vi tänker med hjärtat

VI TÄNKER MED HJÄRTAT
Vi tänker med hjärtat innebär att vi ständigt strävar efter att våra butiker ska vara socialt och miljömässigt hållbara vad gäller sortiment, vilka leverantörer vi väljer och hur vi driver våra butiker. På så vis gör vi det lättare för våra kunder att göra hållbara och miljösmarta val i vardagen.