ICA Malmborgs Emporia

Vårt senaste tillskott i Malmborgsgruppen.

Sedan årsskiftet har ICA Malmborgs förstärkts med en sjunde butik, ICA Kvantum Emporia. Alla ICA Malmborgs i Malmö och Lund ägs av självständiga ICA-handlare som samarbetar under gemensam flagg. Vårt röda hjärta är en symbol för Malmborgs, men också för maten, människan och miljön. De tre ledorden i allt vi gör.

Svanenmärket

Matlust med stor arena

På bästa läge i ett av Europas största köpcentrum når passionen för färskvaror och hållbarhet en bred publik. En modern aktör på handelskartan som är Malmborgs med hela världen.

Hållbart och lokalt

En grundläggande del i ICA Malmborgs är det lokala sortimentet, och Johanna Isaksson ser fram emot att kunna bredda Emporiabutikens redan stora lokala utbud ytterligare.

Det kanske absolut viktigaste blir att vi breddar vårt erbjudande med fler lokala leverantörer. Man driver sin egen verksamhet, men värnar samtidigt om lokala företag runtomkring en, det är lika viktigt att de får möjlighet att synas hos oss. Vi vill ju ha ett blomstrande näringsliv i Skåne och Sverige.

Johanna Isaksson
Handlare för ICA Malmborgs Emporia

Johanna Isaksson ICA-handlare Malmborgs
ICA Malmborgs Emporia Deli

Maten

Vi kämpar för matlusten.

Bjuder på upplevelser för alla sinnen för att inkludera, inspirera och engagera. Gör godare mat tillgängligt för alla.

Människan

Vi gör allt för kunden.

När vi möter önskemål. När vi lär oss nytt så vi kan lära andra. När vi bygger relationer som når ända ut i butikshyllorna.

ICA Malmborgs
ICA Malmborgs Emporia Grönsaksavdelning

Miljön

Vi gör det lätt att välja rätt.

Lyfter skånskt mathantverk och klimatsmarta livsmedel. Bidrar till en godare värld även när det gäller hållbarhet.

Vårt uppdrag är mat och inspiration. Vi tar ett stort ansvar för miljön och vill vara ett föredöme där. Och människan: det är oerhört viktigt att ta vara på både våra medarbetare och våra gäster. Det handlar jättemycket om att man ska trivas på jobbet och i butiken. Jag tycker att ICA Malmborgs har tagit fasta på det och tagit det ett steg längre, och det passar mig.

Johanna Isaksson, Handlare ICA Malmborgs Emporia
Kvalitetscertifierad butik

Vi handlar hållbart

I vår värld går hållbarhet och matlust hand i hand i hand.