Våra märkningar

Vi tänker med hjärtat

VI TÄNKER MED HJÄRTAT

Vi tänker med hjärtat innebär att vi ständigt strävar efter att våra butiker ska vara socialt och miljömässigt hållbara vad gäller sortiment, vilka leverantörer vi väljer och hur vi driver våra butiker. På så vis gör vi det lättare för våra kunder att göra hållbara och miljösmarta val i vardagen.

LOKALT FRÅN SKÅNE

Skåne kallas med rätta ofta för Sveriges skafferi. Faktiskt är det så att mer än hälften av all mat som produceras i Sverige kommer från Skåne, och hälften av den svenska livsmedelsindustrin är skånsk.

RÖDLISTAD FISK

Oavsett var du handlar fisk och skaldjur, var vaksam på vilken märkning de har. Vi har bestämt oss för att aldrig sälja något rödlistat i våra fiskdiskar.

BÄRKASSAR

Bästa påsen är den som håller länge! I butikerna erbjuder vi flera olika sorters bärkassar, så att du kan välja den som passar dig bäst.

RESURSKOCKEN

Sedan projektet startades 2008 har Resurskocken minskat matsvinnet med upp till 80%. Vi har sålt härliga, nylagade och prisvärda luncher till hundratals kunder varje dag, och ökat vår egen kompetensnivå gällande mat och råvaror.

NYFIKEN VEGAN

Allt fler väljer att äta veganskt. Symbolen visar att produkten är vegetarisk och helt fri från sådant som kommer från djurriket.

LIVS MED EL

Livs med el är vår symbol för att all energi som förbrukas i våra butiker helt och hållet kommer från vindkraft som är en oändlig energikälla.

MALMBORGS FÄRSKVARUGARANTI

Vår garanti för att det du handlar hos oss håller hög kvalitet samtidigt som du kan få dubbla pengarna tillbaka om det är något du inte är nöjd med.

PRISGARANTI

Ordning och reda är viktigt i en butik. Därför ger vi dig en prisgaranti om du upptäcker att du får betala ett högre pris än vad det stod i butikshyllan.