Våra märkningar

Lokalt från Skåne

Vi på Malmborgs brinner för den skånska maten. För att göra det lättare för dig att handla lokalt, har vi tagit fram märkningen Lokalt från Skåne. Håll utkik efter den när du handlar!

Fina fisken i disken

I vår manuella fiskdisk kan du göra hållbara och miljövänliga köp av fisk och skaldjur. Allt som säljs här är KRAV-märkt och certifierat enligt MSC, ASC eller godkänt av WWF.

Vego

Allt fler väljer att äta veganskt. Symbolen visar att produkten är vegetarisk och helt fri från sådant som kommer från djurriket.

Resurskocken

Sedan projektet startades 2008 har Resurskocken minskat matsvinnet med upp till 80%. Vi har sålt härliga, nylagade och prisvärda luncher till hundratals kunder varje dag, och ökat vår egen kompetensnivå gällande mat och råvaror.

Bärkassar

Bästa påsen är den som håller länge! I butikerna erbjuder vi flera olika sorters bärkassar, så att du kan välja den som passar dig bäst.

Livs med el

Livs med el är vår symbol för att all energi som förbrukas i våra butiker helt och hållet kommer från vindkraft som är en oändlig energikälla.

Malmborgs färskvarugaranti

Vår garanti för att det du handlar hos oss håller hög kvalitet samtidigt som du kan få dubbla pengarna tillbaka om det är något du inte är nöjd med.

Prisgaranti

Ordning och reda är viktigt i en butik. Därför ger vi dig en prisgaranti om du upptäcker att du får betala ett högre pris än vad det stod i butikshyllan.